a termék

A PLUS AJTÓT NYIT ELŐTTED
 

A PLUS egy vadonatúj hajkozmetikum, amely a leggyorsabban, mindössze 10-15 másodperc alatt tünteti el a kopaszodás, a hajritkulás és a hajvékonyodás jeleit.

Használata gyors, egyszerű és az eredmény egész napon át tart.
 

A PLUS hajsmink ugyanolyan eredményes a frizurán, mint a smink a hölgyek arcán. A PLUS által nyújtott önbizalom egy kiadós edzés után, tikkasztó hőségben, szélben vagy akár egy könnyű nyári esőben is tartós marad, nagyobb zivatar esetén azonban a hagyományos sminkhez vagy a hajzseléhez hasonlóan itt is óvni kell a kezelt felületet.

 

A PLUS 100% természetes, 100% vegán, káros anyagoktól mentes, hipoallergén, állatkísérlet-mentes hajkozmetikum. Laboratóriumban tesztelt, német minőség.
 

 

A PLUS hajsminket speciális gyapotból készítik, melyet apró rostokra őrölnek és természetes ásványi anyagokkal színeznek, így minden hajszínre tökéletesen alkalmazható.

 

Hozzáadott E-vitamint tartalmaz, mely fényesíti a hajat és védi a szervezetet a szabadgyökökkel szemben.

 

A termék 25 grammos kiszerelésben, 10 különböző színárnyalatban kapható.

A tapasztalatok szerint egy doboz PLUS kb. 20-45 napra elegendő rostot tartalmaz, attól függően, hogy mekkora felületen alkalmazzák.

Használat előtt, a doboz felrázása során (súrlódás hatására) úgynevezett statikus energia keletkezik, így a mikroszkopikus rostok biztonsággal tudnak megtapadni a problémás területeken, miközben optimálisan dúsítják a hajat.

 

"Legfontosabb célunk az volt, hogy egy gyors, praktikus és láthatatlan terméket hozzunk létre, mely használatával Ön is büszke lehet a hajára!"

 

 

 

akiknek már bevált

KÖRÜLMÉNYES HAJBEÜLTETÉS HELYETT A LEGGYORSABB MEGOLDÁS

 

A hajhullásnak, hajritkulásnak rendkívül sok oka lehet. Befolyásolhatja az életkorunk, genetikai adottságaink, étkezési szokásaink és életvitelünk, egy dolog azonban mindenképpen közös: zavar bennünket, ha foltokban kilátszik a fejbőrünk, és ha tehetnénk, azonnal eltüntetnénk a kopaszodás jeleit. A PLUS hajsmink pontosan ebben segít! Legyen szó kopaszodó vagy ritkuló, festett vagy természetes, egyenes vagy göndör hajról, a PLUS minden esetben kiváló megoldást kínál a gyors esztétikai javításra.

 

férfiaknak:

A legtöbb férfi a hajritkulástól és a hajhullástól szenved, ami miatt a magánéletben és a szakmájában is kénytelen lesújtó pillantásokkal szembesülni.
 
 
Teljesen mindegy, hogy ennek hátterében hormonális okok, az életkor vagy a stresszes életforma áll, a PLUS használatával a férfitársainknak újra dús hatású frizurájuk lesz, hogy ismét magabiztosan koncentrálhassanak az élet fontos dolgaira.

 

hölgyeknek:

A nők kétség kívül a szebbik nem képviselői, ennek a címnek pedig egész életük során igyekeznek megfelelni. Éppen ezért a hölgyek számára még nagyobb fájdalmat jelent, ha frizurájuk drasztikus elvékonyodását tapasztalják, amelynek már szemmel látható esztétikai jelei vannak. Okozhatja ezt a klimax, a terhesség vagy az agresszív hajfestékek használata, a PLUS hajsmink minden esetben biztonságos és gyors megoldást nyújt használójának.

Győzödjön meg saját szemével róla, hogy a PLUS hajsmink messze a legjobb hajdúsító a piacon! Nézze meg videóinkat, ahol elismert fodrászok mutatják be a termék hatékonyságát!

 

 

 

miért válassza a PLUS-t?

TÖBB HAJ, KEVESEBB RÁFORDÍTÁSSAL

-eltünteti a kopaszodás, a hajritkulás és a hajvékonyodás jeleit

-pillanatok alatt alkalmazható és az eredmény egész napon át tart

-a PLUS a hajjal együtt formázható (zselé, wax, hajlakk stb.)

-kiállja a szél, az izzadás és könnyed eső próbáját

-nem irritálja a fejbőrt, jól szellőző és természetes érzetet ad

-100% természetes, 100% vegán alapanyag

-bőrgyógyászatilag tesztelt

-E-vitaminnal dúsított

-nem tartalmaz semmilyen kémiai- és más káros anyagokat

-kompakt és biztonságos kiszerelés, mindenhova magával viheti

-német minőség kívül-belül

-állatkísérletektől mentes

 

 

 

történetünk röviden

A PLUS története a 80-as években kezdődik egy japán tudóssal, aki egy kopaszodó ismerősének kínált megoldást mikroszkopikus méretű, statikusan töltött gyapot rostokkal.

Ez a növény a gossypium herbaceum volt - az ázsiai gyapot egyik fajtája – melyet később ásványi anyagokkal színezett.

A tudós bebizonyította, hogy ez a kombináció tökéletes a haj természetes dúsításához.

A felrázáskor keletkező statikus energia lehetővé teszi, hogy az őrlemény a hajon maradjon, az ásványi színezőanyagok pedig egy széles skálát biztosítanak az összes természtetes emberi hajszínre.

Így született meg az ötlet, mely emberek millióinak biztosít teljesebb életérzést.

Ezt a csodálatos találmányt a Plus Cosmetics GmbH továbbfejlesztette és mindenki számára elérhetővé tette. A gyártást rendkívül szigorú követelmények között folytatják.

"Mert ami az Ön hajára kerül, annak tökéletesnek kell lennie!"